Flow civiel!

Peter Boerefijn
September 10, 2021

Met trots presenteren wij u Adviesbureau Flow Civiel. Wij zijn een adviesbureau binnen de Civiele Techniek en brengen mensen en organisaties in beweging. Het verbinden van mens en techniek staat hierbij centraal.

Wij zijn gestart met het opstellen van onze visie en missie. Daaraan hebben wij onze strategie bepaald en doelen en doelstellingen gekoppeld. Met veel enthousiasme kijken wij terug op de brainstormsessies en het formuleren van de fundering van Flow Civiel.

De dienstverlening van Flow Civiel is gericht op overheden en marktpartijen. Je kunt bij ons terecht voor alle rollen binnen Integraal Projectmanagement, organisatieontwikkeling, aanbestedingen en persoonlijke ontwikkeling. Wij richten ons binnen organisaties op het verlenen van tactisch en strategisch advies.

Het verwezenlijken van onze ambities staat centraal binnen onze organisatie. Wij geloven in onze eigen kracht en inspireren graag onze omgeving. Wij brengen verandering teweeg en dagen mensen uit om zichzelf te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Flow Civiel? Bekijk dan de pagina over Flow of neem contact op voor een kennismaking!

Meer nieuws