Kom ons team versterken!

Breng jij mensen in beweging?

Lukt het jou om complexe problemen snel te overzien? Breng je makkelijk structuur aan? Kan je vanuit je eigen kracht zien wat een ander nodig heeft? Dan help jij mensen en organisaties in flow te komen! Wij zijn dagelijks bezig met het in flow brengen van onze omgeving en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken. Wij zijn pas tevreden als een project in flow zit en de juiste resultaten worden geboekt. Help jij mee?

Wie we zijn

Samen werken aan projecten. Dat is ons uitgangspunt. Wij gaan gezamenlijk aan de slag in een team om de Flow gedachte en aanpak te verankeren. Samen bereik je meer dan alleen. Elkaar versterken en elkaar in kracht zetten, is ons uitgangspunt.
Voor ons is een fijne werk plek een sta-, zitbureau om aan te werken op een kantoor waar je kan focussen, ontspannen en sporten. Op een goed bereikbare locatie naast het station en aan de A4.
Bouwen aan de kademuren in Amsterdam kan niet zonder een rondje gevaren te hebben langs de projecten.
Proost! Op een nieuwjaar met elkaar, nieuwe collega’s, uitdagende projecten en veel werkplezier. Onder het genot van een hapje en drankje kijken wij vooruit en met plezier terug op ons eerste maanden Flow Civiel.
Je fit voelen en energie om te werken. In beweging komen nemen wij erg letterlijk. Dit resulteert zich in de sportchallenge.
Collega gezocht die uitdagingen niet uit de weg gaat.
Kom jij bij ons team?
Bij ons is er altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Wij vinden het belangrijk dat mensen met plezier werken en anders mogen en durven te zijn. Wij kijken om naar elkaar en anderen, en helpen mensen en organisaties op weg.
Ontwikkeling vinden wij zeer belangrijk. Elke dag beter, dat is het streven. Samen werken wij aan jouontwikkeling om eruit te halen wat erin zit.
Verbinding leggen tussen mens, techniek en proces is wat ons kenmerkt.
Inspiratie drijft een team naar grotere doelen. Wij zetten graag samen een stip in de verte: een doel of een ambitie, en gaan vol energie met plezier aan de slag. Dit doen we door jou te enthousiasmeren en uit te dagen.
Tijd voor ontspanning vinden wij erg belangrijk. Met een pooltafel, dartbord en airhockeytafel is er ruimte genoeg voor vertier.
In Noord-Holland bouwen wij aan duurzame oevers. Peter, Maurits en Isabel brengen een locatiebezoek aan de vervanging van de oevers.
Samen fit en even onze hoofden leegmaken. Met een gezonde dosis endorfine weer hard aan de slag.
Samen op projectbezoek. Lekker technisch weer.
Ben jij  nieuwsgierig en ambitieus?
Liefde gaat door de maag. Elke vrijdag hebben wij een heerlijk, uitgebreide lunch verzorgd door Teun.
Op kantoor hebben wij een aantal inspirerende vergaderruimtes, waaronder deze Legokamer.
Leer elkaar  echt kennen en presteer onder tijdsdruk met een escapetour door Delft.
Tijd voor gekkigheid: Peter en Maurits tijdens een zomerfeest van gemeente Delft.
Ons kantoor is gevestigd in The Lobby. Een kantorenpand met een luxe, hoteluitstraling.

Werken bij Flow Civiel

Wij zijn op zoek naar mensen die weten waar ze voor staan en anderen in beweging (kunnen) brengen om ons team te versterken. Werken met plezier is een van onze belangrijkste uitgangpunten. Werken bij Flow Civiel betekent: uitdaging, verantwoordelijkheid, zelf sturing geven aan de inrichting van opdrachten en oplossingen vinden voor civieltechnische uitdagingen. Mensen en organisaties in beweging brengen en gedreven worden door het vinden van het plusje in de opdrachten waaraan je werkt. Wat drijft jou? 

Naast het werken aan de projecten draag je bij aan de ontwikkeling van de organisatie. Als startende onderneming is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en het oppakken van eigen ingebrachte initiatieven. Wij dagen je uit om creativiteit te ontwikkelen en in te zetten om zo samen met ons te bouwen aan de organisatie.

Werken op basis van vertrouwen, jezelf zijn en het beste uit elkaar halen, staat bij ons hoog in het vaandel. Flow Civiel kenmerkt zich door de open en fijne werksfeer waar iedereen zich thuis voelt. Naast het harde werken, is er ruimte voor ontspanning. Samen sporten, teambuildingsactiviteiten, een weekend weg of gewoon even lekker samen lunchen. Elke vrijdag staat in het teken van het team, waar we brainstormsessie organiseren, elkaar op weg helpen en ideeën uitwisselen. We sluiten af met een borrel om de werkweek af te sluiten en ontspannen te beginnen aan het weekend.
"De belevenissen en ervaringen van m’n collega’s inspireren mij in het uitvoeren van mijn eigen werkzaamheden"
Margot den Hartog
"Door begeleidend te coachen, werk ik ook iedere dag aan mezelf."
Peter Boerefijn
“Naast mijn werk volg ik de master Projectmanagement. Dit inspireert me om projecten op een andere manier te benaderen”
Isabel Norbart

Reageer nu op een van onze vacatures